2011. május 30., hétfő

hétfői tervek

Újra hétfő és újra tervezünk. Nem újratervezek -haha-, hanem folytatom, amit már pár hónapja elkezdtem. 
Holnap éjfélkor lezárul a blogkövetős játékom, amelynek részleteit a délelőtti bejegyzésben olvashatjátok. :) Még nem tudom mi lesz a nyeremény, vagyis a bizonyos meglepi, de hamarosan kisütöm. 

Múlthéten a nagy versenyszervezés közben (itt olvashattok picit róla http://www.heol.hu/heves/sport/pocsai-es-szakaly-a-meno-380165) volt időm új kitűzőt kreálni. Állatira örülök annak, hogy bár eddig nem olyan nagyon sokat látták, mindenki odáig volt a mező kitűzőmért. :) Én nagyon szeretem és egy csomó variáció van a fejemben. 



Mások terveiről Vadjutka blogjában olvashattok.

követős játék infói

Helllóóóó!

Nos, mint mindenki tudja, holnap éjfélig (05.31. 23:59 :P) lehet játszani a követősdi játék keretein belül.
Kérek mindenkit, hogy aki játszik, miután a Követés gombra kattintott, nyilvánosan kövesse a blogot - ugyanis így jelenik meg nekem a kis listámban. A láthatatlan emberekkel sajnos nem tudok mit kezdeni, ők nem játszanak, így nyerni sem tudnak. Vajon mi lesz a meglepi nyeremény....? :) Hajrá mindenki!

2011. május 23., hétfő

tádáááámm, itt az új logó! :)

Az előző bejegyzésben olvashattátok, hogy megváltozik a Trilla logója.
Szerettem az előzőt, csajos, bohókás, vidám volt. Az újért már legalább ugyanennyire odáig vagyok! Az öcsém logókat tervez, szerintem nagyon ügyes (készülőben a weboldala, remélem hamarosan megmutathatom nektek is, hogy mennyire tehetséges). Megkértem, hogy kreáljon nekem is valamit. Az eredmény magáért beszél. :)

Az alap egy mandalaszerű kép, ami a mintáim hangulatát, sokféleségét hivatott szimbolizálni. A felirat könnyed és nőiesebb, felnőttesebb, mint az előző logó fontja. Úgy gondolom, hogy ahogy Trilla növekszik, úgy kell ezzel együtt a megjelenésnek is érnie. :) A szirmokat tesó kiszínezte. Szerencsére többfélét is alkotott, így kedvemre váltogathatom, épp melyik tetszik. :)
Most bordó hangulatban vagyok.
Remélem nektek is tetszik és ez a logó méltó utódja lesz az előzőnek.
A régi fotók természetesen maradnak a "régivel", de a továbbiakban e logó egyszerűsített másával jelölöm képeimet.

hétfői tervek

Néhány hete Vadjutka indított egy új rovatot Hétfői tervek néven, ehhez csatlakozom én is, újra.

Nagyon, de nagyon várom, hogy megmutathassam nektek azokat a kitűzőket, amiket hétvégén alkottam! "Kapóra jött" a vizsgaidőszak és míg a kedvesem tanult, nekem volt időm és kedvem egész nap egy helyben ülve varrogatni. Csupa szín és vidámság, én teljesen odáig vagyok értük! Ha jól emlékszem, eddig összesen 12 darab készült. Mindegyik más és más színek kavalkádja és még annyi összeállítás van a fejemben! A SZÍÍÍNes dolgok a legjobbak! :)
Szóval ma befotózom őket, és jönnek is, szépen sorban!
Néhány megrendeléssel még mindig lógok, így azok is elkészülnek a héten.

Fontos (számomra legalábbis :D ) bejelenteni valóm van! Ha minden jól megy, mától (legkésőbb holnaptól) megváltozik a Trilla logó. Úgy érzem, hogy a kisgyerek nő-nődögél, és a fejlődés magában hordozza a változást is. Nekem nagyon bejön a leendő új logó, remélem nektek is tetszeni fog!

Meglehetősen zsúfolt lesz a hetem, ugyanis a hétvégén triatlon verseny lesz Egerben, melyet a kedvesem édesapja szervez. Nekem is kijutott a feladatokból és mint tudva levő, az utolsó nagy hajrá mindig erős.. :)

Szeretnék a héten még több kitűzőt és mellé kulcstartókat, esetleg nyakláncokat is készíteni. Meglátjuk mi fér bele ebbe a hét napba - lehet pár álom átcsúszik június elejére, ami mindjárt itt van! Ne feledjétek, hogy május 31-ig tart a "követős" játék, tehát addig lehet csatlakozni, követni, folyamatosan bújni a blogot egy szuper meglepiért! :) Természetesen nagyon örülnék annak, ha a határidőn túl is csatlakoznátok, szerintem érdemes lesz...! :)

Legyen hát gyönyörű hetetek - maholnap jövök a képekkel!

2011. május 10., kedd

fülbevalóőrület

Teljesen odáig vagyok, meg vissza. Ahogy jön a jó idő, én egyre inkább ékszermegszállott leszek. Persze, télen is viselek mindig ezt-azt, de ugyebár vannak olyan darabok, amelyek nem igazán mutatnak jól nagykabátban, állig sálban, vagy hótaposóval.
Számomra ilyenek például az extra méretű, feltűnő fülbevalók. Legkedvesebb barátnőm szerint én egy afrikai nő reinkarnációja vagyok... :) Nyáron egy sima top mellé, fejtetőre kontyolt hajhoz némi extra fülbevaló és jöhet a menet! :) Kezdek ráérezni a májusra, meg a közelgő nyárra, ezért készítettem pár fülbevalót mutatóba.


barna, némi borostyános beütéssel

kagylógombbal a közepén, szeretem

vidámságosság

ha sokáig nézem, egy mandalára hasonlít

zöld csepp

Meglehetősen beindultam, szóval ez még csak ízelítő, sőt, jönnek csatok, új pántok, gyűrűk is! Stay tuned.. :)

2011. május 9., hétfő

blog-követősdi és játékosság :)

Volt idő, mikor meglehetősen elhanyagoltam, magára hagytam a blogomat. Gondoltam, hogy nem lesz ez így jó, és amint ti is megfigyelhetitek, egyre több bejegyzés kerül fel. Ennek következtében ti is egyre többször tévedtek ide, olvasgattok, nézelődtök, sőt, egyre többen követitek a webnaplómat (példának okáért most 14 rendszeres olvasóm van!:). Ez nagyon szuper, köszönöm nektek! :)
Nos, ennek örömére, a blogot ünnepelendő kiötlöttem, hogy szeretnék megajándékozni valakit, közületek. Legyetek hát a blog követői, gyertek minél többen és minél többször, mondjátok el a véleményeteket, kommenteljetek!
Május 31-én újra számot vetek, sőt, a blog rendszeres olvasói közül ki is sorsolok valakit, akit meglepek valami szépséggel.
Hajrá, lehet csatlakozni! :)

2011. május 2., hétfő

Hétfői tervek

Újra hétfő van, így hát ideje rendezni sorainkat (soraimat...:) és beosztani a hetet.

A múlthétről átcsúszott némi megrendelés erre a hétre, szóval nagyon, de nagyon iparkodom velük! Emellett fut még egy projekt, amiről még nem mondhatok semmit, de köze van ahhoz a bizonyos jó hírhez, amit a Facebookos oldalamon rebesgettem. Alig várom, hogy elmondhassam, mi az!!! :)

Előző héten varrtam pár újfajta fülit, igaz, hogy még csak próbálkozások, de nekem állatira bejönnek. A következő tervem ezek fotózása, hogy ti is láthassátok! :)

Ha még korán van, vagy egyáltalán nincs hangulatotok a hétfőhöz, kattintsatok a videóra, én garantálom a jókedvet!!! :)


Csodaszép hetet kívánok mindenkinek! :)